Dokumentácia

Stanovy, prihláška, voľba orgánov

Stanovy občianskeho združenia – môžete si stiahnuť v PDF

Uznesenie XVII. Snemu s voľbou predstavenstva PDF.

Prihlášku za člena občianskeho združenia môžete stiahnuť tu 

Identifikártor, zmluvy k účtom

Identifikačné číslo (IČO) občianskeho združenia – PDF

Zmluva k účtu VUB SK72 0200 0000 0013 2125 4954 PDF

Interné smernice a predpisy

Interná smernica o prevádzke strojného zariadenia na údržbu bežeckých tratí vrátane snežných pásov a vlečného zariadenia na úpravu stopy. PDF

Dokumentácia z XVIII. Snemu konaného dňa 15.11.2023 v Spišskej Starej Vsi – môžete si stiahnuť vo formáte ZIP

Dokumentácia z XVII. Snemu konaného dňa 5.3.2020 v Spišskej Starej Vsi – môžete si stiahnuť vo formáte ZIP

Dokumentáciu z rokovania XVI. Snemu Združenia pre rozvoj regiónu Pienin a Zamaguria, ktorý sa konal v Kultúrnom dome mesta Spišská Stará Ves dňa 24.11.2016 si môžete pozrieť tu.

Dokumentáciu z rokovania XV. Snemu Združenia pre rozvoj regiónu Pienin a Zamaguria, ktorý sa konal v Kultúrnom dome mesta Spišská Stará Ves dňa 31.3. 2015 si môžete pozrieť tu

Dokumentáciu z rokovania XIV. Snemu Združenia pre rozvoj regiónu Pienin a Zamaguria, ktorý sa konal v rekreačnom zariadení Dunajec Village  v Červenom Kláštore dňa 4. 4. 2013 si môžete stiahnuť tu:

Dokumentáciu z rokovania XIII. Snemu Združenia pre rozvoj regiónu Pienin a Zamaguria, ktorý sa konal v Kúpeľoch Smerdžonka  v Červenom Kláštore dňa 4. 4. 2011 si môžete pozrieť tu.

Dokumentácia z XII. Snemu Združenia pre rozvoj Pienin a Zamaguria konaného dňa 8. júna 2011 v reštauračnom zariadení Chyža v Červenom Kláštoresi môžete pozrieť tu.

Dokumentáciu z rokovania XI. snemu Združenia pre rozvoj regiónu Pienin a Zamaguria, ktorý sa konal dňa  5. mája 2010 v NKP Kláštor kamaldulov a kartuziánov v Červenom Kláštore si môžete pozrieť tu.

Dokumentáciu z rokovania X. Snemu Združenia pre rozvoj regiónu Pienin a Zamaguria, ktorý sa konal v NKP Kláštor kamaldulov a kartuziánov  v Červenom Kláštore dňa 9. 6. 2009 si môžete pozrieť tu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *